Tervetuloa mukaan turvalliselle matkalle

01.02.2024

Yhtään Turvakaappia ei ole tarvinnut vielä myydä. Ne ketkä ovat oivaltaneet Turvakaapin arvon ja merkityksen, ovat halunneet sen hankkia 🙂.

Uuden innovaation kehittäminen kaupalliseksi tuotteeksi, sen näkyväksi tekeminen, Säpin patentointi ja palvelukokonaisuuden luominen on vaatinut kirkasta uskoa ideaan, paljon ruohonjuuritason työtä ja lapsekasta innostumista turvallisuuskulttuurin kehittämistä kohtaan. Jos ei itse pala, on vaikea saada muita syttymään. Kun lähtee nollasta liikkeelle, jokainen uusi kohtaaminen on merkityksellinen ja tyytyväinen asiakas on se arvokkain asia.

Ympärillämme on ollut tietäjiä, näkijöitä ja tukijoita. Kiitos teille🙏

Ilman eri viranomaisten ja yhteistyökumppaneiden myönteistä suhtautumista ja kannustamista uuden kehittämistä kohtaan matkaan lähteminen olisi jäänyt vain "retkisuunnitelmaksi". Säppi Oy:n juna on lähtenyt kuitenkin liikkeelle ja matkalipun kunnista ovat jo hankkineet Laukaa, Uurainen, Multia, Tampere, Jyväskylä, Luhanka, Muurame, Kuopio ja Mikkeli. Yritysvaunussa matkustavat Jyväskylän Yritystehdas, Uudet Tuulet Hoiva Oy, Logent Oy ja Jyväskylän seurakunnan Vesalan kurssikeskus. 🙂

Tervetuloa mukaan turvalliselle matkalle.