Ajankohtaista

Uudet Tuulet Hoiva Oy (Tikkakoski) huolehtii siitä, että turvallisuustarvikkeet löytyvät nyt myös pimeässä. Omaishoidettaville lapsille tilapäistä ympärivuorokautista hoitoa tarjoava yksikkö on panostanut turvallisuusasioihin kokonaisvaltaisesti. Turvakaapin sisältö on muutettu palveluasumisyksikön tarpeisiin.

Turvakaappi oli Educa-messuilla 27.-28.1. näyttävästi esillä Woodi Oy:n osastolla. Oli vaikuttavaa todeta, kuinka moni pysähtyi messuhulinan keskellä kohtaamaan ja keskustelemaan tärkeästä asiasta - Turvakaappi pysäytti.

Ville Liedeksen ja Herhi Varhon opinnäytetyön Oppilaitoksen uhkatilanteet - Turvakaappi teoriaosuus on kiinnostava ja ansiokas oppilaitosturvallisuuden tietopaketti. Teoriaosuudessa yhdityy oppilaitoksen turvallisuutta ohjaavan lainsäädännön lisäksi poliisin ja pelastuslaitoksen näkökulmat.

Säpin ensimmäisen toimintavuoden tavoitteena oli saada kokemuksia Säpin ja Turvakaapin toimivuudesta tavallisessa arjessa. Rakensimme Turvakaapin kokonaisuuksia maltillisesti erilaisiin ympäristöihin. Oppilaitoksissa on käytössä luokkakohtaisia Turvakaappeja, Turvakaapin & Säpin yhdistelmiä, useamman luokkatilan aluekaappeja ja yleisten aulatilojen...